Fiindca vara nu vrem sa pornim cuptoarele, facem retete care nu necesita caldura. Asa este si acest tartar de ton, cu gust subtil de nuca.


Ingrediente:

300 g ton proaspat

O legatura de patrunjel

O ceapa mica

20-25 de fire de chives (arpagic)

1 avocado

30 ml ulei de nuca Bufetto

Zeama de la o lamaie

Sare

Paine prajita


Preparare:

1. Taie marunt bucata de ton.

2. Toaca patrunjelul, arpagicul si ceapa.

3. Curata avocado si taie-l cubulete, de marimea unui zar.

4. Pregateste dresingul din zeama de lamaie s ulei de nuca. Adauga-l peste restul de ingrediente si apoi sareaza.

5. Amesteca toate ingredientele usor pentru a nu stica textura tonului, dar ai grija ca dressingul sa ajunga uniform in tartar.

6. Aseaza-l pe farfurie si serveste-l apoi alaturi de cateva felii de paine prajita.


Pofta buna!


  • Retete: Peste
  • Hits: 703
  • Comment: 0

Tags:

adauga comentariu