Un aperitiv rapid, care imbina texturi diferite cu arome subtile. 


Ingrediente:

100 g mozzarella

80 g de edamame (soia)

1 lingura de zeama de lamaie

2 linguri de ulei de nuca

1 lingura de otet din vin

castravete feliat subtire

cateva frunze de busuioc

sare, piper proaspat macinat

paine cu cereale


Preparare:

1. Fierbe edamamele aproximativ 12 minute. 

2. Amesteca sucul de lamaie cu uleiul de nuca si cu jumatate din edamame si striveste-le usor cu o furculita.

3. Pune feliile de castravete intr-un bol si adauga otetul din vin. Lasa-le la macerat 10 minute.

4. Rupe mozzarela usor cu mana si aranjeaz-o pe felii de paine.

5. Adauga edamamele -si amestecul cu suc de lamaie si cele ramase-, castravetii si busuiocul. Mai adauga cateva picaturi de ulei de nuca. Presara sare si piper dupa gust.

   



Tags:

Comments

Created By 2016-07-29 17:08:13 Posted By Matei Nicusor Comment Link
O reteta perfecta pentru serile calduroase de vara.
Created By 2016-07-08 11:13:29 Posted By Ioana Marinescu Comment Link
Senzationale!

adauga comentariu