Pe cat de usor de facut, pe atat de apreciata este aceasta prajitura cu multa ciocolata si nuca.  



Ingrediente:

200g ciocolata cu lapte, rupta in bucati

100g ciocolata cu neagra, ruptă în bucati

140g de unt

60 ml ulei de nuca 

200g de zahar

4 oua mari

140g de faina

50g de cacao

300g de nuci maruntite


Preparare:

1. Incinge cuptorul la 180 de grade. Tapeteaza cu hartie de copt o tava de 20 x 30 cm. Pune bucatile de ciocolata, untul şi zaharul la topit la bain-marie, amestecand ocazional cu o lingura de lemn sau o spatula de silicon. Lasa amestecul sa se racească putin.

2. Incorporează ouale, unul cate unul, in mixul de ciocolata. Adauga uleiul de nuca. Amesteca faina si cacaua si cerne-le deasupra compozitiei. Incorporează nucile si pune continutul in tava.

3. Da prajitura la cuptor pe raftul din mijloc timp de 30 de minute sau, daca vrei o consistenta mai ferma, 35-40 de minute. Las-o să se raceasca inainte de a o felia.


Pofta buna!




Tags:

Comments

Created By 2016-07-29 16:59:32 Posted By Adela Blaga Comment Link
Am incercat reteta aseara, a iesit extraordinar! O recomand.

adauga comentariu